Artikel om att ha social ångest

Artikel om blyghetFör ett tag sedan skrev jag om att Karin Lindgren från Lärarförbundet ville komma i kontakt med en person som hade problematisk blygsel för att göra en artikel om detta i Lärarnas tidning. Idag fick jag mail av Karin att artikeln var färdig och fanns att läsa på internet. Så nu vill jag tipsa er om att gå in och läsa. Det gör ni genom att klicka på bilden ovan. Själv tycker jag den var väldigt läsvärd och det är viktigt att detta ämne tas upp, kanske särskilt relaterat till skolan.

2 reaktioner på ”Artikel om att ha social ångest”

  1. Hej, jag svarade på din kommentar på min blogg att jag varit inne och besökt din blogg, men jag inser nu att det i själva verket var din hemsida jag var inne på. Du driver alltså både en hemsida och en blogg, samt pluggar – inte dåligt. Lycka till med allting!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *