En snorig men fin onsdag

Här sitter jag och snörvlar, är lite småtrött och samtidigt ändå glad i magen. Jag har gått och blivit sjuk igen. Vet inte hur många gånger jag varit förkyld denna höst. Men är den som de tidigare går den över på någon dag. Att jag är glad beror nog på att det ändå sker mycket fint i livet. C-uppsatsen känns mest rolig hittills. Vi har fått en del gjort och har bland annat gjort en grov planering, börjat skriva på bakgrunden och fått ut lite krokar till intervjupersoner. Dessutom skrattar vi och har bra samtal. Bra första ”halvvecka” alltså. Idag blev jag till och med bjuden på en delicatoboll – ni förstår väl hur nöjd jag var då?

Imorgon åker jag dessutom till David och stannar över helgen. Vi ska bland annat firat att han fyllt år. Sitter i detta nu och funderar på vad för god mat jag ska bjuda honom på. Det är så himla tacksamt att laga mat till den mannen. Vet inte hur många gånger han har gett mig 5 stjärnor av 5 möjliga. Men mina idéer på nya spännande rätter har börjat sina. Kan inte ni ge mig något gott recept som gör att jag kan skina? (Var tvungen att rimma, haha)

Vill också tipsa om mitt senaste inlägg på HSP-Sverige som handlar om attityder gentemot psykisk ohälsa i vårt samhälle. Det är ett ämne som jag tycker är viktigt och som jag säkerligen kommer skriva om fler gånger. Så gå in och läs och kommentera gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *