Lägesuppdatering

Detta skrevs igår, tisdag.

Nu kära läsare har jag spenderat helgen och måndagen hemma i Östergötland. Där har jag bland annat blivit firad för att jag fyllde år i fredags. Jag känner mig tacksam för att fylla på hösten och precis som förra året sken solen! Alla dessa färger, jag blir så glad

De kommande dagarna ska jag försöka umgås med folk jag tycker om men också göra klart min hemtenta. Har nog gjort cirkus lite mindre än halva. Sedan har jag ännu två uppgifter, som jag dock gör tillsammans med en kompis och efter det börjar C-uppsatsen. Galet! Jag kan avslöja att ämnet handlar om drama i kombination med socialt arbete. För en gångs skull ser jag fram emot att läsa vetenskapliga artiklar.

Om tio minuter anländer jag med tåget så nu ska jag försöka packa ihop mina grejor. Kanske hörs vi lite mer senare i veckan. Önskar er allt gott i höstsolen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *