3 roliga grejor!

  1. Det finns nu två personer som är sugna på att starta en grupp för introverta, blyga och högkänsliga personer i Göteborg. Denna grupp är främst tänkt som en gemenskap där man kan hitta på roliga saker tillsammans, såsom att ta en fika eller liknande. Men den är också öppen för samtal kring detta med blygsel, introversion och högkänslighet då det är detta som gör att gruppen samlas. Det kommer inte finnas någon särskild ledare utan gruppen kommer tillsammans bestämma vad man ska göra och när man ses. Så hör av er på min mail Helena @ blygamyran.se om ni skulle vara intresserade av att vara med.
  2. Karin Lindgren från Lärarförbundet söker en person som upplever problematisk blygsel eller har social fobi som skulle vilja ställa upp på en intervju kring detta. Intervjun kommer publiceras i Lärarnas tidning för att lärare ska få större förståelse för dessa elever. Personen hon söker ska gå på mellanstadiet eller högstadiet, kille eller tjej spelar ingen roll. Den som ställer upp får vara anonym om den vill. Är du intresserad kan du kontakta Karin på: karin.lindgren @ lararforbundet.se
  3. Nu finns mitt första inlägg uppe på HSP-Sverige! Det handlar om drömmar, gå gärna in och kika på det.

En reaktion på ”3 roliga grejor!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *