Helena på HSP-Sverige!

hspsverigeJa, nu kan jag dela med er att jag numera inte bara kommer skriva här utan också på den fina sidan HSP-Sverige! Blev tillfrågad under helgen som var och efter att ha funderat lite bestämde jag mig för att tack ja. Verkligen roligt att bli tillfrågad! Dessutom känns det speciellt att få finnas på en plattform med fokus och värderingar jag kan stå för samt att jag inte är ensam om att skriva. Att vara sin egen kan ibland vara kämpigt och därför ser jag fram emot att ingå i denna fina redaktion!

Jag ser dock fortfarande att denna blogg är min hemmaplan och det är här jag kommer skriva mest. Men kom gärna in på HSP-Sverige och häng med mig där också. Kolla även in det de andra skriver, finns många intressanta texter!

6 reaktioner på ”Helena på HSP-Sverige!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *