Blogglista

Namn: Helena
Ålder: 23. Men egentligen närmare 24, för snart fyller denna tvåbenting år!
Bor: Inneboende hos en härlig och genomsnäll kvinna. På nedre delen av gräddhyllan i Jönköping. Faktiskt, det hade jag inte riktigt trott!

Beskriv din bästa egenskap.
Jag försöker ständigt vara väldigt förstående och tänker ofta kring varför människor beter sig som de gör. Nöjer mig inte med att de är dumma eller liknande utan att det finns en förklaring till beteendet.

Beskriv din sämsta egenskap.
Väldigt mycket känslomänniska ibland och känner jag inte för en sak har jag väldigt svårt för att göra det. Det är en ganska svår egenskap att kombinera med studier!

Vad ser du fram emot?
Vårterminen då jag går min sista termin på socionomprogrammet och har en del planer jag vill sätta i verket. Ska förmodligen också gå en kurs om specialpedagogik som jag är väldigt intresserad av! Vårterminen 2014 tror jag minsann kommer bli kanon!

Hur ser ditt liv ut om tio år?
33 år och bor i ett litet hus med David och kanske någon knodd plus massor med kattor. Lever på hemsidan och alla de projekt jag vill sjösätta. Odlar för att vara delvis självförsörjande och är engagerad i miljöfrågor.

Om du är realistiskt, hur ser ditt liv ut tio år?
Typ som den förra förutom att jag förmodligen kombinerar att jobba med hemsidan med att jobba med funktionsnedsatta.

Hur kommer du rösta i valet nästa år?
Har inte bestämt mig än men väljer mellan V och Fi. Anar att det landar på V till sist.

Tre bra låtar som du lyssnar mycket på nu.
Daniel Adams Ray – Precis som jag
Veronica Maggio – Segels torg
Sufjan Stevens – To be alone with you

Om du fick äta en sak för resten av ditt liv vad skulle det vara?
Idag känner jag spontant kikärtor (har blötlagt under natten och kokat idag – det har luktat ljuvligt under kokningen)! Men haha, det vet jag att jag förmodligen hade ångrat. Kanske avokado, eller fetaost. Eller nu vet jag; bananer!

Listan är hämtad från Hanna och hennes blogg Hanapee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *