Blyga Myran i Tidningen

I somras kontaktades jag av frilansjournalisten Elin Kullander som hade sett mina affischer om att starta en IRL.grupp i Trollhättan. Hon är väldigt intresserad av detta med introversion och ville ses för en intervju. Så vi sågs över en fika en solig sommardag och pratades vid. För en och en halv vecka sedan kom artikeln som blev av intervjun med i TTELA som är den lokala tidningen i Trollhätteområdet. Jag blev själv väldigt nöjd och vill såklart dela detta med er! Stort tack till Elin som gjort ett finfint jobb.

Tidningsartikel Screenshot_2013-08-28-15-49-41Screenshot_2013-08-28-16-01-01Screenshot_2013-08-28-15-49-49 Screenshot_2013-08-28-15-50-06

8 reaktioner på ”Blyga Myran i Tidningen”

  1. Fin artikel Helena! Tycker att det är jättebra att du vill både sprida information om introverta och även hjälpa blyga/tillbakadragna att tycka om sig själva och lära sig att det finns andra likadana. Gruppchatten var kanon för mig, så jag hoppas att den fortsätter vara det för andra. 🙂 Kram, Per

    1. Hej Per! Vad roligt att höra ifrån dig och tack för all uppmuntran, det värmer :). Jag är glad att gruppchatten var uppskattad av dig, jag har själv många fina minnen från den gruppen! Tack för din kommentar 🙂 Ta hand om dig. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *