Liten kär kvällslista

– Att komma igång med qigongträningen igen till den underbara utsikten
– När hon jag bor hos bakar knäckebröd som är glutenfritt för min skull
– Gå en promenad runt Munksjön för att vi fått extra lång lunchrast
– Läsa om alla Harry Potter böcker (nu är jag på tredje)
– Hitta flera intressanta länkar som jag vill och kommer dela med er
– Kunna se fram emot kompishäng imorgon och sedan systerbesök till helgen

Just nu känns livet ganska fint <3

2 reaktioner på ”Liten kär kvällslista”

 1. Hej Myran! 🙂 Jag är också introvert och får ofta höra den tråkiga kommentaren ”Vad tyst du är”, eller mer som en fråga ibland ”varför är du så tyst?”. Är det något som du också fått höra från andra? Och i så fall – Vad svarar man på det?!?!

  1. Hej Evelina och tack för din kommentar! Jag känner allt igen den frågan. Jag tycker själv att den kan vara knepigt att svara på. Lite beroende på tonfall och så vidare. Men här kommer iaf några förslag på svar :).
   – Jo jag vet, jag gillar att tänka och säger saker när jag känner att jag har något jag vill säga. (Genom att hålla med och samtidigt ge en förklaring har en både stått upp för sig själv samtidigt som en informerat den andre personen om hur en fungerar.)
   – Ja det är jag kanske, hur kommer det sig att du vill ta upp det? (På detta vis lägger en om perpektiven och genom att fråga tillbaka får personen tänka till varför den undrade. En bra sak att säga om den som frågar låter nedlåtande eller fördomsfull)

   Ibland har jag fått denna fråga när jag är i en större grupp. Då har jag bara sagt att jag inte trivs så bra i stora grupper. Vilket enbart är ett ärligt svar och ett svar jag tror det finns många som känner igen sig i.

   Hoppas detta kunde vara till någon hjälp! Tack för frågan :). /Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *