Återkommen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMed denna underbara utsikt klickar jag återigen på tangenterna för att skriva ett inlägg. Det blev en lång sommarpaus utan att jag riktigt tänkt det. Men bloggsuget har gått i vågor ända sedan vintern, förmodligen på grund av stress, så jag tror det var precis det som behövdes. Under helgen som varit har jag återkommit till Jönköping och flyttat in som inneboende hos en kvinna, vilket känns väldigt fint. Från mitt rum har jag som sagt fantastisk utsikt och jag ser fram emot att få en vardag och komma in i rutiner igen.

Under hösten blir det C-uppsatsskrivning vilket känns mest roligt men också skrämmande. Mer om det kommer jag berätta om framöver. På grund av att hösten blir ganska tajt så vet jag inte hur det kommer se ut med bloggandet. Det får bli lite när jag har suget och inte måste sitta och studera. Lägg gärna till mig på bloglovin så får ni automatiskt reda på när jag skriver utan att behöva klicka er in här titt som tätt.

Ta hand om era tysta och känsliga hjärtan så hörs vi så småningom igen!

6 reaktioner på ”Återkommen”

  1. Vad härligt med ett inlägg 🙂 Ljuvlig utsikt du har fått. Vad spännande med C-uppstatsen – det kommer gå superbra 🙂
    Även jag har läst Introvert, som du rekommenderade i ett inlägg. Oj vad jag kände igen mig i mycket … Den kommer jag att läsa fler gånger. Stort tack för rekommendationen.
    Önskar dig en helt ljuvlig måndag på alla sätt,
    Kram Lina

  2. Åh vad avis jag är på utsikten! och vad glad jag blev att se från dig igen, har saknat dina ord. Hoppas du får en härlig höst, kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *