Affischerna

20130623_211610Dessa kära affischer sitter nu här och där här i stan. När jag går förbi dem känns det både läskigt och roligt på samma gång. Men vi får se hur det blir med det hela, anmälningarna går ganska segt. Det jag är säker på är att det en dag ska bli av, oavsett om det sker på torsdag eller inte. För jag känner i hjärtat att detta behövs och vore något så himla fint och bra.

4 reaktioner på ”Affischerna”

  1. Ett jättebra initiativ av dig! Ibland kan det ta lite tid att komma igång oavsett vad man försöker starta upp, men har man bara tålamod och jobbar på så blir det av.
    Lycka till!

    1. Tack Anders! Jag tror du har rätt i allt du skriver, skönt att få ”höra” det från någon annan :). Fin sida du har förresten! Roligt att du skrivit om Blyga Myran, det värmer :). Ha en fin tisdag! /Helena

  2. önskar så att jag kunde delta i detta! är verkligen en beundransvärd insats du lägger ner, inte bara just här utan allting med bloggen och ditt engagemang för dessa ”osynliga” människor i vardagen! tycker verkligen att du hjälpt till med att detta diskuteras alltmer i media, tidningar etc. Förr talades det nästan aldrig om blyga/introverta, så har jag uppfattat det iallafall.
    Så applåder till dig!! 🙂 🙂

    1. Åh men tack! Det värmer :). Jag tycker det är så himla viktigt att vi tysta får komma upp i ett positivt ljus! Det är på tiden :). Tack för din kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *