Ministart med Raw food

sandras rawfoodNu ni har jag tagit ett litet ministeg mot att äta mer raw food! Jag hittade härom dagen Sandras blogg om raw food (klicka på bilden ovan för att komma dit) och då hade hon ett ypperligt inlägg om raw food för nybörjare. Ett inlägg som beskrev ett enkelt tillvägagångssätt för att få in denna typ av mat allt mer i sin vardag. Därför har jag följt hennes första steg på listan, nämligen att börja dricka ett glas vatten med citron och MSM på morgonen. Citron är bra för att ge energi och att balansera ph-värdet i kroppen. MSM är ett av de sex grundämnen som vi behöver för att inte dö och ofta har för lite av. Som jag har förstått är det svavel och är särskilt bra för de som mig har problem med huden. Det är även bra för en rad andra saker såsom; naglar, immunförsvaret, håret och så vidare.

Min plan är att utgå från Sandras lista och alltså härnäst införa frukostar som är raw food. Mumsiga smoothies bland annat! Har ni goda recept på rawsmootihes får ni mer än gärna tipsa mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *