Bloggtips

Jag har ju tipsat om Linas fina blogg förut men tänkte tipsa om ett väldigt intressant inlägg hon skrivit som jag tror många som läser min blogg kan känna igen sig i. Nämligen detta med att känna en rädsla för att stöta på någon man känner när en ska ”ner och göra stan” eller liknande. Detta är något jag själv upplever återkommande och faktiskt skämts en hel del för. Idag är det bättre men fortfarande inte helt bekväm med att acceptera den sidan hos mig. Inlägg som detta får mig dock i den kursen! Lina skriver så träffande och får en ständigt att reflektera och fundera när en läser hennes inlägg. En av mina absoluta favoritbloggar. Här hittar ni inlägget!

3 reaktioner på ”Bloggtips”

 1. Åh vad det värmer i hjärtat att läsa dina fina ord om min blogg … Tack 🙂
  Internet är verkligen ljuvligt – man hittar personer man annars aldrig hade haft ngn vetskap om. Det känns så fint att dela saker i sitt liv med andra som känner igen sig.
  Önskar dig en underbar dag på alla sätt,
  Kram Lina

  1. Vad fint att höra! Jag håller verkligen med dig, har hittat många pärlor på internet och är himla tacksam för det!

   Önskar också dig en finfin dag!
   Kram, Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *