Min dag

20121129_191347Idag har varit en fin dag! För idag har jag åkt tåg och gjort min sista bioresonas-behandling för denna termin. Jag tycker väldigt mycket om min behandlare och kan rekommendera henne och behandlingen till fler. Life i Nässjö är det som gäller i fall ni är intresserade. Jag tycker behandlingen har hjälpt mig mycket när det kommer till min kattallergi. Det är jag himla glad för, för då kan jag umgås så mycket jag vill med lille katten ovan. Jag har heller inte lika många eller djupa dippar med min hud numera som jag kunde ha förut. Huden är inte perfekt men definitivt förbättrad. Till hösten ska jag tillbaka och bara justera lite. Det enda stora minuset är att behandlingen kostar skjortan. Har själv sett det som en livsinvestering eftersom det förhöjer min livskvalitet med sjumilakliv.

Efter behandlingen mötte jag en klasskamrat som jag förmodligen ska skriva min C-uppsats med. Vi tog en varsin smoothie på finfina Kafe Braheparken här i Jönköping, språkades en stund och insåg att vi nog inte behövde bråkas alls om ämne. För det verkar som att vi hittade ett ämne som vi båda är intresserade av! Mer om det får ni höra om till hösten när det ska börjas skrivas!

Efter fikat svängde vi förbi Röda korset och där fyndade jag dessa ting: brevpapperbrevduvaBrevpapper från WWF med fina djurmotiv och sen underbara kuvert med duvor på baksidan. Ljuvlans för 25 kronor!

20130527_164924Sen föll jag för denna vackra och söta klänning. Perfekt till sommarens ljumma dagar!

Har ni fyndat något det sista?

5 reaktioner på ”Min dag”

  1. Fyndat kan man väl inte säga men när jag hälsade på hos mina föräldrar för två veckor sen hade min mamma lagt fram ett par solglasögon från 50-talet till mig som en kul grej, hon skulle slänga dem. Jag testade dem och de sitter perfekt så jag behöll dem. Jag som annars har svårt att hitta glasögon som inte är förstöra är jätteglad! Lite annorlunda glas i dem än vad man är van vid men det vänjer jag mig vid så småningom. Kul att du hittade en fin klänning. Jag hoppas ert samarbete fungerar bra till höst och ha koll på vilken analys metod ni ska ha innan så tidigt som möjligt, exempelvis fenomenologisk ansats eller innehållsanalys om ni ska göra en kvalitativ studie. Kram

    1. Åh, vad härligt! Kul att de passade så bra :). Gillar när en kan använda gamla saker igen!
      Tack, jag hoppas också det ska fungera bra att skriva tillsammans. Vi har börjat klura främst på ämne men det var bra du påminde om att börja med metod i god tid, vi får sätta tänderna i det när vi enats om specifikt ämne! Är du klar med din uppsats nu? Kram!

      1. Jag lämnade in den igår men kändes inte helt färdig så jag lär få komplettera den men det ser ut som att det närmar sig slutet. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *