Ny svensk bok om att vara introvert!

introvert_-_den_tysta_revolutionenFör ett par veckor sedan läste jag om att författaren Linus Jonkman skulle släppa en bok om att vara introvert och nu är den här! Den heter Introvert – den tysta revolutionen och jag tycker ni som är intresserade ska klicka hem boken på momangen härifrån! Så himla bra att det uppmärksammas allt mer att vara introvert. Finfint faktiskt och det värmer mitt hjärta.

Här finns också en bra artikel om att vara introvert som är kopplad till boksläppet.

Själv spenderar jag mest mina dagar med att läsa om utvärdering och det är minsann inte så himla roligt men faktiskt mycket mer intressant än jag trodde från början. Imponerad av författare som lyckas göra detta ämne lättförståeligt. Utöver detta börjar jag bli allt mer pepp på raw food och ska köra på mer och mer på det desto närmare sommaren kommer. Vill ni fortfarande haka på genom att jag skriver om i bloggen och berättar hur det går? Framförallt gör jag det för att jag vill må bättre och se om mina eksem också föredrar mer rå mat. Känner tydligt att min energi kommer tillbaka allt mer till mig och det känns så oerhört skönt! Förhoppningsvis tar inte studierna för mycket tid så att jag kan kika in här lite oftare än jag gjort det sista.

Finns det något ni är sugna på att jag ska skriva om? Skriv en rad i kommentarsfältet vettja!

4 reaktioner på ”Ny svensk bok om att vara introvert!”

  1. Jag funderar på att testa raw food ett tag i sommar också så jag vill jättegärna höra hur det går för dig! Du är så inspirerande. Så om jag helt fräckt för önska att du ska skriva om något så vill jag gärna läsa om det. : )

    1. Åh, vad kul att du också är sugen på det! Vi kanske borde börja samtidigt och hjälpa varandra med recept och sånt? 🙂 Det blir desto roligare att skriva om ämnen när ni som läser önskar så det gjorde du helt rätt i!

  2. Jag har precis läst Jonkmans bok och den klargjorde en hel del saker för mig. Samhället idag är ju totalt anpassat för extroverta. Attityderna har förändrats. Att vara introvert ses tydligen numera som en personlighetsstörning eller i värsta fall som en sjukdom.Hur har det blivit så? Vi utgör ju ändå 25-30% av befolkningen.

    Jag hade förmånen att gå i skola på den tiden då det ännu var katederundervisning som gällde, individuella prestationer var det som räknades, vi hade skriftliga prov och inte ett enda grupparbete. Jag tycker synd om stackars introverta ungar i skolan idag.

    1. Hej Börje! Vad kul att du läst boken, jag tänkte unna mig den i sommar :). Jo, mycket är baserat på den extroverta normen och det är fel när det exkluderar de som inte passar in i den. Men tycker ändå det händer mycket bra saker nu, såsom Jonkmans bok och flertalet artiklar som skriver om det på ett positivt sätt. Jag hoppas det innebär att en introvert våg är på väg genom samhället och att det kommer ändra attityderna! Tack för din kommentar och välkommen tillbaka :). /Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *