Stressen

Nu är det en vecka kvar på praktiken och det känns mestadels skönt att återgå till mina vanliga rutiner. Förhoppningsvis minskar min inre stress också så att jag inte ständigt är trött. Därav det usla bloggandet.

Ville mest kika in och förklara läget. Tänker på er och hoppas ni mår väl!

2 reaktioner på ”Stressen”

  1. Hoppas att praktiken ändå varit bra, men vet att man får så mycket intryck att det tar energi att sortera och bearbeta allt, även om det är bra kunskap man får (oftast 😉 ). Men jag hoppas ännu mer att stressen lägger sig, tror det är viktigt!
    Ha allt så gott! och ta väl hand om dig
    Kram!

    1. Ja, praktiken har gett mycket ny kunskap som jag bär med mig! Lärt mig både positiva saker men också hur jag inte vill jobba ^^. Vilket är en stor vinst också! Stressen har sannerligen lagt sig allt mer nu och det är superskönt! Tack för din kommentar :). Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *