På tåget

Just nu sitter jag på tåget mot väst för att ha hemstudiedag imorgon och sedan på måndag fara på två intervjuer för sommarjobb! Det är inom funktionshinderomsorgen och skulle jag få något av de jobben vore jag själaglad eftersom jag då både får jobba med en av mina hjärtegrupper men också bo tillsammans med David en hel sommar! Efter distansförhållande i två år känns det som att det verkligen är på tiden. Håll era tummar för lilla mig på måndag!20130404_192541

Nu under resan sitter jag och läser denna artikel. Än så länge tycker jag den verkar riktigt lovande och intressant. Får rapportera mera senare!

Angående Earth Hour-utmaningen verkade det inte vara särskilt många som var sugna på att haka på. Himla synd! Men eftersom idén är god tycker jag vi kan köra en lightvariant åtminstone där de läsare som vill fortfarande äter vegetariskt mellan 5-7 dagar och jag återvinner allt jag kan under två veckor. Vi startar detta på tisdag då jag åter är i Jönköping. Till dess ska jag försöka lägga upp lite tips på goda vegetariska recept!

2 reaktioner på ”På tåget”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *