Earth Hour – Utmaning

255280-earth-hour-2012Ikväll är det earth hour och det tycker jag vi ska hänga på! Detta för att markera att miljöfrågorna är viktiga så att politikerna prioriterar detta än mer. Sen anser jag att det inte får stanna där. Att vi klappar oss själva för bröstet och ser denna timme som en sätt att lätta på det dåliga miljösamvetet. För då tappar det hela poängen. Miljön är något vi behöver tänka på och värna om alla dagar om året. Därför tycker jag det är så himla bra att WWF i år kör på en miljöutmanings-kampanj! Det innebär alltså att vem som helst kan utmana andra att göra saker om en själv gör något miljövettigt. Exempelvis detta: ”Jag åker enbart kollektivt en månad om 100 andra gör det i en vecka”.

Därför tänkte jag utmana er! Jag tänker att jag ska källsortera allt som går att källsortera under en månad (förhoppningsvis blir det en vana som sätter sig) om minst 10 läsare äter vegetarisk mat i en vecka. Uppnår vi tio läsare lottar jag ut den fantastiska boken Himlen börjar här till någon av de som antagit utmaningen. Recept kan ni få av mig! Så vad säger ni? Är det någon som vill haka på? Tjoa till i kommentarerna de närmaste dagarna så sätter vi igång när vi nått tio!

5 reaktioner på ”Earth Hour – Utmaning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *