Tankar och en minilista

Just nu svänger mitt mående mer hastigt än det brukar göra. Jag är visserligen en känslomänniska och van vid bergochdalbanor i känsloform men att det skiftar så från dag till dag är ovant även för mig. Igår hade jag en dålig dag där jag befann mig i en grupp som inte inkluderade mig och jag kände mig bara mer usel desto längre dagen gick. Idag däremot har jag fått uppmuntran, skrattat, vågat och fått beröm. Jag är glad när det går åt det hållet men känner inte att jag är stabil och kan inte räkna med att morgondagen bjuder på trygghet och lycka.

Det som en fint just nu kommer i en liten lista, här:

 • att jag lär mig massor på praktiken och att det är fint folk där
 • att känslan av att inte veta vart jag ska ta vägen försvinner när handendärminkille gör sin röst hörd i andra änden av telefonen
 • att jag alltid, alltid, alltid kan ringa min mamma och vrida och vända på alla tankar som befinner sig innanför pannbenet
 • att få träna qi gong varje onsdag, som balsam för själ och kropp<3
 • att påsk redan är nästa vecka och det innebär ledighet i hela fyra dagar, lycka!

Så. Nu finns det fina där i ord och då känns det bättre i själen. Sen om morgondagen inte blir bra så får det vara så.

Nu ska jag göra mig i ordning för natten. Godnatt kära läsare!

4 reaktioner på ”Tankar och en minilista”

 1. Hej fina Helena!

  Om det är någon tröst så är du inte ensam <3 Jag känner igen mig väldigt mycket i det du skriver och visst är det jobbigt när man kastas till höger och vänster i sina känslor och även när man interagerar med omgivningen..

  Fint att du ändå fokuserar påjust det- det fina 🙂

  Kram,

  Petra

  1. Det är faktiskt en tröst, att veta att jag inte går i detta ensam<3 även om jag såklart önskar dig tryggare och fridfullare dagar. tack för din kommentar kära vän!<3

 2. Hej, Jag är ny på din blogg. Precis som du besitter även jag karaktärsdraget HSP. Jag vet hur du känner med livets alla känslomässiga pendlingar. Det är tufft och stundtals svårhanterbart.
  Tråkigt du känner extra berg- och dalbana nu … Hoppas den känslan lägger sig och det blir en hel del toppar nu framöver, på din ledighet 🙂
  Fin lista du har gjort 🙂
  Önskar dig en härlig fredag på alla sätt,
  kram Lina

  1. Tack Lina, blev glad över din kommentar! Välkommen till bloggen, hoppas du ska trivas :). Har kikat in på din och tycker den var väldigt fin och intressant! Tack igen för kommentaren, önskar också dig en finfin fredag :). Kram, Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *