Trött

image

Är så trött och önskar mest att få lägga mig i sängen igen. Tänker att det är tisdag och långt tills sovmorgon. Ujuj jag undrar hur människor orkar jobba heltid. Själv tänker jag max jobba 75%. Inte på grund av tröttheten eller att jag skulle vara lat. Nej jag bara prioriterar andra saker i livet högre än att jobba för att kunna konsumera mig till en hög matriell levnadsnivå. Vill lägga min tid på de jag älskar och spendera tid med mina drömmar. Sånt som gör livet värt att leva. Leva enkelt och odla egna grönsaker. Det vore inte alls fel :).

2 reaktioner på ”Trött”

  1. Jag håller verkligen med om det du skriver Helena. Jag tycker att det är konstigt att 100% är normen för hur mycket alla ska arbeta, speciellt när allt ska effektiviseras allt mer. Jag tror att om man får tid till att göra det man mår bra av på fritiden så gör man ett bättre arbete på jobbet också. Det är så sorgligt att det allt mer bara handlar om att hålla en budget och spara mer pengar istället för god arbetsmiljö och nöjda anställda. Så känns det i alla fall inom sjukvården som jag snart ska arbeta inom.

    Kram

    1. Tack för din kommentar Hanna, så härligt att höra att jag inte är ensam om detta tänk! Jag tror verkligen du har en poäng där med att om man får lägga tid på det man mår bra av så gör man ett bättre jobb när man är på sitt arbete. Håller med dig om att anställda som mår bra borde vara det som står högst på priolistan, men tyvärr tycks det se väldigt mycket annorlunda ut. Hoppas du, jag och fler kan hitta andra vägar och sätt att leva på! Allt gott till dig, Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *