Till salu: Olympus E-410

kameranMinsann. Jag funderar på att gå vidare från min kära underbara lilla kamera. Har inte bestämt mig när än men förmodligen säljer jag den till sommaren när första jobblönen trillar in, för att byta till en annan. Varför jag skriver det här är för att jag vill höra om någon är intresserad av ett köp?

Det är en fantastisk nybörjarkamera och jag har verkligen lärt mig grunderna med den. Naturfoto lämpar den sig utmärkt till. Även porträtt och bilder på djur. Det enda som jag tycker varit dåligt är att den är mer eller mindre kass i dåligt ljus. Man får alltså passa på under dygnets ljusa timmar, även om den fungerar även när solen börjar gå ner som ni ser på denna bild:OLYMPUS DIGITAL CAMERAHär kommer lite fler axplock från denna fina lilla Olympus:OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag har två objektiv, som i detta set. Varav jag i 9 fall av 10 använt 40-150mm objektivet. Det är alltså det som zoomar mer och jag har upplevt att det ger betydligt bättre skärpa.

Jag har även en ring som man kan sätta på kamerahuset som gör att man kan använda sig av äldre, manuella, objektiv. Huruvida jag säljer just den beror på om jag själv köper en ny Olympus eller inte. Minneskort på 4GB följer med såsom minneskortläsare.

Jag köpte kameran 2010 och minns faktiskt inte vad jag betalade för den men jag kan tänka mig sälja den för runt 2000 eftersom den fortfarande är i ett sådant bra skick.

Finns intresse, hör av dig här i kommentarsfältet eller på mailen: Helena@blygamyran.se Den blir alltså aktuell att sälja först i sommar.

6 reaktioner på ”Till salu: Olympus E-410”

  1. Vilka fina bilder! Har redan en kamera som jag är nöjd med annars hade denna varit riktigt intressant 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *