Ny flik på hemsidan: Hitta nya vänner!

vänskapIdag sitter jag hemma och är sjuk och vad passar då inte bättre än att lansera den nya fliken på Blyga Myran? Jag skrev ju för ett tag sedan om att det är så svårt att hitta nya vänner som vuxen och att jag drömde om att utvidga Blyga Myran med en flik där man kan hitta och söka nya introverta, blyga och högkänsliga vänner. Eftersom jag insåg att detta inte är särskilt svårt gjort så började jag redan då att fixa ihop den. Nu finns den klar och redo för att användas!

Kika in här för att komma till den nya fliken!

6 reaktioner på ”Ny flik på hemsidan: Hitta nya vänner!”

 1. Det här känns lite ironiskt. Inte bara med att ditt nick är mitt smeknamn på lågstadiet (Myran) , du är från min hemstad och jag är själv en högkänslig person som känt mig ensammast i världen i Jönköping. Jättebra inlägg. Inte bara det att jag flyttat runt och pluggat och jobbat på olika orter/länder, jag känner även igen det där med att inte gilla ”kallprat”. Det är inte alla som jag känner att jag klickar med eller får lust att umgås med och det hänger mycket på energin och på hur mycket man kan prata om allt, inte bara ”kallprata” (även om jag kan gilla att tramsa, är barnslig också, inte bara allvarlig)
  Jag önskar verkligen att inte allt vore så inriktat på enbart dejting.
  ”Hitta en vän” är ofta synonymt med ”hitta en ny kärlekspartner”.
  Det finns barndomsvänner jag gärna skulle haft kontakt med idag och så är det en hel del som jag växt ifrån eller snarare är det så att med dom var jag redan olik från början, men med mognad har jag slutat umgås bara för att umgås och har lite större krav på vänskapen, som ömsesidighet och att man verkligen trivs ihop…
  Har precis varit i ett flera år långt förhållande med där jag tappade en hel del gamla kompisar 🙁
  Det är inte lätt som vuxen. Speciellt som jag flyttade till en liten ort för kärlekens skull där ”alla” tycks ha samma vänner kvar som de gått på dagis med och har hela sin släkt runt knuten.

  1. Hej! Spännande med flera gemensamma nämnare :). Kul att du gillar idéen! Ja, att ha högre krav på relationer känner jag verkligen igen mig i när man blir äldre. Sen att hitta nya vänner som vuxen är verkligen inte det lättaste men jag tror det går, åtminstone på internet! Skriv gärna en presentation på hemsidan så får du förhoppningsvis svar där! 🙂 Tack för din kommentar, den blev jag glad för. Hoppas du kommer tillbaka till bloggen! Allt gott, Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *