På väg hem

Igår fick jag sluta redan klockan 15 på praktiken! Så när jag begav mig hemåt planerade jag för en skön kväll där jag skulle ägna mig åt en massa roliga saker – bara för egen skull. Men så blev det inte riktigt ^^. Jag var så himla trött när jag anlände hem att jag var tvungen att lägga mig en stund. Somnade gjorde jag på två röda. När tror ni att jag vaknade? Haha, vid tolv på natten! Galet trött med andra ord. Jag kände att det inte var någon direkt ide att gå upp utan ringde David och sen fortsatte jag sova :). Gick sedan upp tidigt som attans eftersom jag med råge sovit mina timmar.

Just nu sitter jag på bussen hem för att krama om min familj och äta mammas goda pizza. Underbart. När jag fått lite mer ro imorgon ska jag försöka skriva lite mer om hur praktiken varit och vad för tankar det väckt. För det är minsann en del! Sammanfattningsvis kan jag nog säga att jag lärt mig massor och nu är trött som en gammal get!

Vad ska ni göra i helgen kära läsare?

3 reaktioner på ”På väg hem”

  1. Åh, skönt att sluta tidigt! 🙂 Och säkert bra om du kunde sova med, det var nog välbehövligt. Minns att jag alltid var väldigt trött första praktikveckan… 🙂

    Jag ska mest vara hemma den här helgen, jag har varit borta så mycket fram och tillbaka så det ska bli skönt med en lugn helg! 🙂

    Ha allt så gott!

    1. Ja, tror också det var välbehövligt! Sov nog närmare 10 timmar även inatt, så bra trött blir man allt ;). Låter skönt att bara vara hemma också, speciellt när man farit tidigare! Allt gott till dig! Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *