Första dagen avklarad

Ja nu har jag fixat den första dagen och det med massiv trötthet och en känsla av att vara fullproppad i huvudet. Som jag berättade var jag nervös innan och jag kommer nog fortsätta vara ganska spänd ett par dagar. Men det som känns fint är att alla jag träffat har varit trevliga. Dessutom fick jag ensamtid en hel timme och det var himla värdefullt! Får jag ha lite tid med mina tankar utan människor omkring så vet jag att jag klarar resten. Eller jag tror det iaf ^^.

20130226_173656När jag for hem var det fantastiskt vackert. Himlen brann och jag var tvungen att ta fram systemkameran och fota fast att magen skrek av hunger. Denna bild är dock tagen med mobilen när jag gick hem från bussen. De andra bilderna laddar jag upp och visar en annan dag. *Teasar* 😉

Just nu är jag så himla trött så jag måste stänga ner datorn och krypa ner i sängen. Får skriva mer en annan dag. Imorgon ska jag på Qi gong på kvällen och det kommer vara så. himla. skönt.

Godnatt kära ni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *