En sådan där lista

Listan är skriven igår och inlägget är tidsinställt! All for you! 😉 <3
Tänk lite extra på mig idag – första dagen på praktiken!

Hur har din dag varit?
Den har gått uppåt! Vaknade 20 minuter innan bussen skulle bege sig och fick alltså en ”andanihalsen”-start på dagen. Inte alls min grej. Men ändå glad att jag hann till introduktionen. Fick information om hur socialtjänsten fungerar och hur olika personer arbetar. Var himla trött i perioder men gillade att höra berättelser från ”fältet”. Det sociala funkade också bra idag så det kändes skönt! Ikväll har jag tvättat, städat och lagat en supergod sallad. Från att ha somnat med gråten i halsen igår så känner jag mig glad i själen just nu – fint att det går åt det hållet :).

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Ingen aning faktiskt. När jag var liten önskade jag att jag hade hetat Cecilia eller Wilma.

Vilket är ditt största beroende?
Att äta tror jag. Tänker ofta på mat och vad som ska stoppas i magen härnäst!

Vad gör du när ingen annan ser?
Rensar i näsan eller fridansar som en tok!

Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?
Poppa popcorn är ju fantastiskt skoj! Pop, pop, pop!

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Oj, förmodligen höra röster, alltså bli schizofren. Jag är redan väldigt mycket i mitt huvud.

Vad beställer du på krogen?
Förmodligen en läskeblask eller vatten eftersom jag gärna inte dricker alkohol. Tycker det bara smakar … alkohol ^^.

Vilken är din största skräck?
Att någon kär till mig ska skadas eller dö. Huvva.

Hur gör man för att ragga på dig?
Just nu är jag inte så lättflirtad eftersom jag har den bästa personen som partner :). Men annars är det väl ofta humor och att samtalet flyter på.

Vad har du funderat över på sistone?
Praktiken. Förfasas men samtidigt ser jag fram emot det. Drömmer också om att bo med David här i Jönköping, vore så fint!

Vad var det konstigaste som hände i helgen?
Att jag hittade mitt minneskort i min neccesär? Eh, ni märker ju hur wild and crazy min helg var ^^.

När skäms du?
När jag svarar fel och verkar oallmänbildad.

Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft?
Den blir svår att komma på som nykterist!

Vilket uttryck använder du lite för ofta?
Himla. Sannerligen.

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
Jo, att jag är knäpp – men på det bra sättet ;).

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Snoozar en eller två gånger för länge.

Vad gör du när du är ledsen?
Gråter ordentligt och är själv. Sen söker jag mig gärna till en kär för att tröstas.

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
Mitt täcke 😀

Har du någon gång slagit någon?
Ja, mina syskon kan det nog ha hänt att jag dragit till. Men numera är jag fredlig!

Vad ser du fram emot just nu?
Att få fara hem till helgen!

4 reaktioner på ”En sådan där lista”

 1. Hej, kul att hitta till din fina blogg. Undrar hur du som introvert vågar skriva om dig själv så öppet, dela med dig av dig själv och ta den här platsen på nätet. Är också introvert och har inte mod, men skulle också vilja, presentera mig själv och visa vem jag är. Har du några tips?

  1. Hej, kul att du hittat hit! 🙂
   Jag tycker inte heller det är så lätt alla gånger att skriva personligt och öppet när jag vet att egentligen vem som helst kan kika in. Men dels så har jag tagit det i små steg. Till en början var det bara ett par som visste att jag skrev och dessa var personer jag verkligen har förtroende för. Att ta det i små steg har gjort att jag sakta men säkert kunnat arbeta upp mitt självförtroende i att blogga. Sedan är ju min stora dröm att sprida budskapet om att det är något fint att vara den introverta och försiktiga. Så jag brukar tänka att jag genom att vara personlig kan hjälpa andra och då känns det betydligt enklare att öppna upp mig.

   En grej kan ju vara att börja blogga anonymt och sedan ta det stegvis :). Vore kul att följa dig om du börjar blogga! Tack för din kommentar :). /Helena

 2. Jag är rädd att jag skulle börja och så händer något som gör att jag slutar med en gång. Exempelvis att jag tycker att det kanske är för dåligt eller konstigt (eller inte vet vad jag ska svara om det kommer en kommentar) Men att börja visa lite i taget är ett bra tips!
  Hur lång tid tog det innan du kom fram till din ”bloggstil” och känner du ibland att du borde skriva mer/mindre?

  Tack för ett jätte-bra svar!!!

  1. Att göra ”misstag” är ju faktiskt något som gör att vi utvecklas, det tror jag är viktigt att komma ihåg!
   Jag tror det tog ett par månader i alla fall, av regelbundet skrivande innan jag hittade mitt sätt. Men jag känner det som att jag fortfarande inte är helt säker på mig själv i skrivandet.
   Ibland tror jag att jag önskar jag kunde våga skriva mer men sällan har jag tänkt att jag borde skriva mindre. Tror jag har en ganska bra koll på vad som känns okej för mig att dela med mig och jag har aldrig varit för privat.
   Ha det fint 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *