Intervjun i aftonbladet

Idag var försiktiga jag i aftonbladet och det var med skräckblandad förtjusning jag köpte mig två ex och slog upp tidningen för att läsa. Första naturliga reaktionen var att det var så stort! Läskigt. Som jag hade förstått det skulle artikeln med Susan Cain vara den stora grejen men nu var ju jag på den feta bilden :o. Haha. Mycket ovant. Men när jag lugnat ner mig och läste vad som stod i lugn och ro blev jag mest bara nöjd. Tycker intervjun får fram det jag vill ha sagt väldigt bra. Har tagit bilder på hur det såg ut så ifall ni vill kika finns det lite sneakpeaks här: aftonbladet aftonbladet1aftonbladet2

Tycker Anna Westberg har gjort ett fint jobb med hela uppslaget och jag är tacksam för att hon varit så lyhörd för hur jag velat haft intervjun. Massa tack till henne! Även tack till Kai som var och fotade mig som gjorde ett väldigt bra jobb och gav mig en massa pepp!

Hoppas att detta gör att fler nås av budskapet att det är fint att vara den introverta och blyga :). Vill också hälsa er varmt välkomna som hittat hit genom artikeln, hoppas ni ska trivas här!

Kram och fin lördag på er<3

8 reaktioner på ”Intervjun i aftonbladet”

 1. Helena!! Jag blir så stolt på dina och alla introverta, stark sköras vägnar!!! <3

  Stor dag, stort steg i rätt riktning att denna artikel trycktes!

  Bamsekram

  Petra

 2. Hittade artikeln av en slump och har klippt ut och sparat den, har länge anat att jag är introvert och känner att jag försonats med mig själv efter att ha läst om det.

  Tack!

  1. Hej F! Vad roligt att du hittade artikeln och att du sparar den :). Blir glad av att du försonats med dig själv och ditt introverta jag, det tycker jag låter himla fint och bra. Hoppas du återkommer och ska trivas här! 🙂
   Tack själv för kommentaren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *