Roliga nyheter!

LyckohoppLyckohoppet!

Igår när jag vaknade upptäckte jag att jag hade fått ett himla spännande och roligt mail. Rubriken löd: Intervju med dig angående bok om introverta. Pepp och förväntansfull öppnade jag mailet och ögnade snabbt igenom det. Det visade sig vara en reporter från aftonbladet som skulle göra en artikel om att ”Quiet!” av Susan Cain ska komma ut på svenska i vår (så himla kul!). Utöver detta ville hon göra en intervju med en introvert och hade då hittat till min hemsida och mailade därför och undrade om jag ville ställa upp (!). Kan väl säga att jag inte behövde fundera så himla länge :). Det är klart jag vill vara med på detta tåg och förändra attityderna gentemot oss introverta! Så himla bra att det skrivs mer om ämnet så att fler blir uppmärksammade på det.

I alla fall så hördes vi på telefon igår och det kändes väldigt bra även om jag såklart var hyfsat nervös innan :). Jag kände att jag fick sagt det jag hade på hjärtat. Reporten var väldigt trevlig också så det gjorde ju sitt till!

Artikeln om boken och intervjun med mig kommer alltså publiceras i aftonbladets papperstidning på lördag så då tycker jag att ni ska kila till affären och köpa! Känns inte som att jag kan förmedla i text vad glad jag är att budskapet om att det är fint att vara tyst sprids, men det bubblar som i magen av lycka! Får avsluta med en superglad smiley: 😀

8 reaktioner på ”Roliga nyheter!”

 1. Åh, jag vill också göra superglada smileys! I massor!! 😀
  Ska definitivt läsa, vad kul och spännande och bra!!
  Ha allt så gott!
  Kram!

 2. Wow, så jäkla häftigt! Blir så glad både över att ämnet uppmärksammas och att allt fler verkar hitta fram till det grymma arbete du gör!
  Grattis! 😀
  <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *