Brevvänner

brevvännerNu äntligen kära ni så kommer brevvänsannonserna som kommit in till mig! Ta tillfället i akt att lära känna någon ny :). Finns det någon som kommer på nu att de också vill göra en annons kan man bara skriva i kommentarsfältet!

BREVVÄNNER

Hej!
Sofie heter jag, är 27 år om tre veckor ungefär och bor i Göteborg. Har precis hoppat av universitetet och försöker nu komma på hur jag vill leva mitt liv. Allt jag vet är att jag inte har någon som helst önskan om att tjäna en massa pengar eller ha ett 9-5 jobb. Jag vill något annat.
Jag är vegan, har inte ätit kött sen jag var 13 år, bor med min pojkvän och två söta katter. Älskar musik, filmer, böcker (läser ut minst en i veckan), mat, djur (speciellt katter), att träna, choklad, älskar att dansa, julen, allt som är leopardmönstrat, New York(även fast jag aldrig varit där) hösten, stjärnklara nätter… ja och massa mer 🙂

Har alltid varit väldigt blyg och introvert. Det har skapat ganska mycket problem i mitt liv och jag har aldrig känt att jag passat in någonstans och har aldrig haft speciellt mycket vänner. Har egentligen inte heller ett behov av att ha sådär jättemycket vänner, men ett par till hade faktiskt inte skadat 🙂 På senare tid har jag börjat acceptera mig själv för den jag är och att det är helt ok att vilja vara instängd i sin lägenhet en hel helg och bara äta mat och läsa böcker, men vägen dit har tagit tid.
Så, skriv gärna till mig, behöver lära känna lite nya människor 🙂

Mail: jonsson.sofie@hotmail.se

______________________________________________________________

Jag heter Sarah och kommer från Blekinge. Jag är timanställd och jobbar inte så jättemycket, så på dagarna skriver jag mest och drömmer mig bort. Jag bodde i London ett tag och kom hem för några månader sedan. I mars ska jag jobba som volontär på ett hundhem i Spanien, vilket är både spännande och läskigt.

Jag drömmer om att jobba som informatör och författare. Jag älskar äventyr men har nästan aldrig någon att dela dem med för alla mina kompisar pluggar eller jobbar. Jag gillar att läsa, skriva, se tv-serier, resa och träffa roliga människor. Jag har två söta små hundar som är mitt allt.

Mail: underlight@live.se

______________________________________________________________

Hej! Jag heter Mira, är 23 år och bor i Stockholm där jag pluggar till socionom.
Blyg har jag varit i hela mitt liv (mer eller mindre), men i tonåren utvecklades
en lite lättare form av social ångest. Det är något jag kämpar med att komma över, men jag saknar likasinnade människor att dela allt detta med. Tycker det är så jobbigt när folk inte förstår mig.

Mina intressen är musik, film, böcker och andlighet (typ meditation, mindfulness etc.). Jag älskar Tim Burton och Donnie Darko, hårdrock och böcker om änglar och vampyrer. Haruki Murakami är också en storfavorit.

Jag kan bli kontaktad på min mail: miraakerblom@hotmail.com

______________________________________________________________

Mitt namn är Karolina, men de få vänner jag har kallar mig för Karro. Jag har levt tjugo år på den här lite galna planeten. En planet där man måste vara öppen och framåt. Men nej, det är inte jag. Jag är inte framåt och öppen. Jag är en blyg figur som har kämpat med min blygsel under hela mitt liv. Jag har kämpat för att överleva i denna värld där alla ska vara framåt och öppna. Där alla som blyga ska förändra sig och bli någon de inte är.

Denna blyga filur bor just nu och studerar uppe i Norrland. Den här blyga filuren gillar nämligen att vistas ute i naturen och vildmarken. Att gå runt i det fria och inte ha några krav på sig. Att inte behöva vara på ett visst sätt. När jag inte befinner mig i naturen och vildmarken så spenderas en stor del av min fritid till att vara kreativ. Skriva, fota och filma. Ja, allt som gör att jag få ut mina känslor och tankar.

Ni kan kontakta mig på: karrro31@hotmail.com om ni vill veta mer om mig.

______________________________________________________________

Hej,
Jag heter Helena och är 20 (snart 21) år. Jag befinner mig just nu i Frankrike/Schweiz där jag jobbar som au pair. Jag är rätt så väldigt blyg av mig ibland, är t.ex. jättedålig på att prata om det är mer än tre personer i en grupp, men min blyghet har blivit mycket bättre än vad den brukade vara. Har dessutom alltid trotsat min blyghet genom att göra saker som är tvärtemot vad jag borde vilja göra, så som att åka iväg helt själv till ett främmande land för att vara au pair.

Jag är en såndär person som köper på tok för mycket böcker och är fenomenalt bra på att prokrastinera. Jag älskar att läsa, skriva, rita, fotografera och åka skidor. Gillar även musik, film, Harry Potter, LOTR, Foster the people, Rise Against, när det snöar i massor, Dr Martens, nitar, nagellack i starka färger, att känna mig oövervinnerlig och någon gång skulle jag vilja äga en affär som består enbart av fantasy och science-fiction grejer, för att de är några av de bästa affärerna som finns.
Just nu försöker jag mest komma underfund med vad jag ska göra härnäst och vad jag egentligen vill bli, vilket inte är helt enkla frågor.
Jag skulle jättegärna vilja ha en brevvän och helst skicka riktiga brev, men även mail går bra. I vilket fall som kan vi väl börja via mail. Så vem du än är skriv några rader, eller massvis av dem (jag gillar långa brev!) till: heljo92 (@) hotmail.com
Jag hoppas vi hörs! – Helena

______________________________________________________________

Mitt namn är Ellinor. Jag är 23 och jobbar som brevbärare på västkusten. Jag har distans-förhållande med min pojkvän som pluggar.
Jag gillar djur natur, är vegetarian och har inte ännu kommit på vad jag ska göra resten av mitt liv.

Jag har varit blyg och introvert hela mitt liv. Vilket inte har varit lätt i ”de extrovertas värld”. Bland mina vänner känner jag mig trygg och är den som hörs mest många gånger till och med. Men i sammanhang som på jobbet och i nya grupper så har jag svårt för att ta plats. jag får prestationsångest och känner att jag inte har något att tillägga, som att mina åsikter inte är lika viktiga som deras. Jag har svårt för att knyta an till nya människor, svårt för att lära känna någon.

Jag skulle gärna vilja ha någon att skriva med, någon som är som mig, och går igenom samma sak. Någon att ta stöd hos och utbytta peppande tankar.

Mail: ellien_andersson@hotmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *