Vårens gruppchatt!

Nu är det dags att anmäla sig till vårens gruppchatt för blyga, sociala fobiker och introverta!

Gruppchatten pågår under 9 veckor och vi hörs en gång per vecka, cirka 1,5 – 2 timmar per gång. Vi varje möte har vi ett speciellt ämne vi samtalar kring, såsom; självbild/tankemönster, vilka situationer man tycker är svåra, vad som är bra med att vara blyg och introvert osv. Jag har lett tre gruppchatter förut och det har alltid varit en väldigt fin stämning mellan deltagarna och det har varit givande för alla att få prata med personer som har förståelse och som vet vad man pratar om. För att läsa mer om hur chatten fungerar kan man kika här.

Denna höst finns det plats för fem personer varav två redan är tagna, så alltså handlar det om tre lediga platser. Först till kvarn. 

Viktigt att tänka på innan man anmäler intresse är att man tar detta seriöst och verkligen känner att detta är något man har tid för. Chatterna tar alltså cirka 2 timmar en gång i veckan och däremellan har vi ibland uppgifter. Det behövs också ett stabilt internet eftersom vi hörs via skype. Det krävs att alla engagerar sig för att det ska skapas en trygghet i gruppen. Vilken dag och tid mötena blir på är upp till er som är med i gruppen, vi anpassar det så att det passar alla. Exakt datum när det startar är ännu inte fastställt men preliminärt startar vi i början av Mars någon gång!

Låter detta intressant får ni gärna höra av er på min mail: Helena@blygamyran.se och anmäla ert intresse samt skriv en rad om dig själv, vem du är och varför du vill vara med (detta för att jag vill lära känna de som ska vara med lite innan chatten börjar för att vara en bättre ledare)! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *