Tacksamhet!

Det är lördag kväll och jag är så tacksam för det liv jag lever! Går i detta nu och är så inspirerad för att det känns som att jag allt mer börjar få koll på vad min kropp och min hud mår bra av. Gång på gång inser jag nya saker som gör att jag förstår bättre varför jag mått så dåligt förut. Jag pysslar också titt som tätt med mina drömmar och förundras över den kraft och energi detta ger mig. Det finns så mycket jag vill göra och jag känner inom mig att jag har mycket att ge! Som grädden på moset har jag människor i mitt liv som ger mig kärlek, uppmuntran, empati, meningsfulla samtal och närhet. Detta är lycka och jag är så himla glad att jag får uppleva det.

Tack för att ni finns därute mina fina läsare, ni gör det så himla mycket lättare att möta en krass värld!

Ikväll bjuder jag på en av de bästa danslåtarna jag vet, så upp på golvet och skaka era lurviga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *