Vill du ha en brevvän?

brevvänNär jag skrev på Niotillfems blogg och eftersökte en brevvän fick jag en del svar och tyvärr kunde jag inte fortsätta höras med alla. Men eftersom det var många högkänsliga, introverta och blyga som skrev kom jag på att det vore ju himla fint om jag kunde sammanföra de som skrev till mig med varandra! Så därför gör jag en ripoff på Niotillfems brevvänsinlägg och kommer om en-två veckor publicera ett inlägg där olika personer har skrivit en presentation om sig själva och hur man kommer i kontakt med dem.

Så om DU är intresserad att skaffa dig en mail- eller brevvän tycker jag du ska skicka ett mail till: Helena@blygamyran.se med en presentation av dig själv! Vore himla roligt om det blev ett gäng så tveka inte :).

En reaktion på ”Vill du ha en brevvän?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *