Introvert skåning eller högkänslig stockholmare?

Life-of-an-introvertOm du bor i Malmö eller i Stockholm så är jag lite avis på dig! För jag har nämligen snokat reda på att det hålls två väldigt intressanta föreläsningar i dessa städer. I Malmö går en föreläsning om vad det innebär att vara introvert och vilka fördelar man kan dra av denna personlighet. I Stockholm handlar föreläsningen om att vara högkänslig och vilka positiva aspekter det finns med att vara just högkänslig. Låter ju hur bra som helst båda två! Och faktiskt så går båda samma dag och samma tid (what are the odds?) nämligen den 6:e Mars kl 18.00-20.15. Den i Malmö kostar 295 kronor och den i Stockholm 200 kronor.

Är du som skåning intresserad klickar du dig in här medan ni som är intresserade stockholmare klickar in er här 🙂

2 reaktioner på ”Introvert skåning eller högkänslig stockholmare?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *