Håll om mig

Petter feat Daniel Adams Ray

Idag vaknar jag med en klump i bröstet. Skulle vilja sova bort hela dagen och vakna imorgon. Men skolan kallar och jag måste verkligen gå. Önskar så att klumpen ska försvinna. Vill mest bli omhållen av armarna som värmer bäst. Men lyssnar på låten och tänker att det bara är en vecka kvar!

Hoppas era dagar startat bättre <3

2 reaktioner på ”Håll om mig”

  1. Hej fina du!

    Jag vaknade också med klump i magen, även igårkväll…och jag borde inte göra det egentligen!? Kanske det är någon universell energi vi snappat upp?

    Skickar iaf en kram <3

    1. Fina Petra! Känns ledsamt att du också mår risigt men samtidigt lättande att få dela det dåliga måendet <3 kan vara något dum energi vi snappat upp. Har i alla fall fått i mig en lång och näringsrik frukost nu och hoppas att dagen ska vända och bli bättre! Hoppas desamma för dig<3<3 KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *