Bloggkärlek

My mindful LifeUnder jullovet fick jag tips av en vän om en väldigt fin blogg, nämligen My mindful Life. Den drivs av Marie-Louise som själv är högkänslig/HSP, något hon skriver en hel del om. Bland annat har hon en sida med verktyg för oss som är högkänsliga, något jag verkligen rekommenderar er att kika på! Faktum är att hon har skrivit en bok för högkänsliga själar som man kan beställa av henne om man är sugen. Utöver detta skriver hon också om andning, att varva ner, vad som är viktigt i livet och också om enkelhet i ett annars hetsigt och stressigt konsumtionssamhälle. Dessutom, kära ni, har hon underbara foton som är som balsam för själen!

Detta är en av mina nya favoritbloggar, jag tycker ni också ska ta er en kik :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *