På resande fot, igen.

Jag tror minsann att bloggen haft lite semester! Förra lördagen for jag till väst och fick återse min favoritmänniska och sedan dess har jag bara njutit av att vara ledig tillsammans. Men nu är det dags att åka till Jönköping igen. Jobbigt på flera vis. Har haft det så himla bra att det blir tufft att återgå till vardagen. Ska försöka plugga mkt denna vecka så jag blir ledig nästa innan den nya terminen och en ny kurs börjar.

Imorgon ska jag på bioresonansbehandling och äntligen behandlas för pälsdjur! Längtar efter att kunna vara hos David utan att bli allergisk :). Håll tummarna för mig! För övrigt så har eksemen varit mkt bättre det sista. Det ska jag berätta mer om en annan gång!

Det sista inlägget om 2012 ska jag försöka få upp under veckan!

Hoppas ni får en fin kväll 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *