Mitt och bloggens år. Augusti & September.

AUGUSTI 2012

Augusti började väldigt fint med många dagar tillsammans med David först i väst för att sedan spendera tid med min familj och gemensamma vänner i Östergötland och sedan åter till väst. OLYMPUS DIGITAL CAMERAJust de där dagarna i öst minns jag med värme. Tillsammans med vännerna for vi på ett mysigt museum, grillade, spelade kubb och pratade. På egen hand badade vi, tog hand om varandra, spelade minigolf och umgicks med min stora familj. augusti1Sedan var det dags att öppna upp för anmälningar till den nya omgången med gruppchatt och jag var himla pepp på att komma igång! OLYMPUS DIGITAL CAMERAI mitten på augusti hittade jag till en fantastiskt bra text om att vara den blyga som innebar hög igenkänningsfaktor. Texten heter Blyg, den sämsta personligheten man kan ha och är skriven av Robin som delar med sig av sina erfarenheter. In och läs om ni inte gjort det förut!OLYMPUS DIGITAL CAMERATill min stora glädje fick jag finbesök av min kära och saknade vän Ida! Vi fyndade på second hand (till exempel den mysiga barnboken ovan), lyssnade på sommarprat, skrattade, pratade och tog ikapp tid. TjejjourernaI slutet av Augusti publicerades en text jag skrivit om blygsel på tjejjourernas hemsida. Det var givande att få skriva på en annan arena än bloggen och det gläder mig fortfarande att den fick så bra mottagande. Klicka på bilden om ni vill läsa.

SEPTEMBER 2012

September var månaden när sommaren tog slut och skolan startade igen. Som jag minns det tog jag det inte särskilt hårt utan kände mig ganska pepp på en nystart. Jag hade precis flyttat in i min andrahandslägenhet och det kändes underbart att äntligen ha sitt eget och slippa dela med någon annan.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERADetta var också en månad när kameran lyckades fånga hur fantastiskt vacker hösten var i Jönköping. Jag älskar verkligen hösten med alla färger och den speciella och rena luften som kommer. September är en i mitt tycke en ypperlig månad eftersom det fortfarande kan vara ganska varmt men ändå med den där sköna klara och rena luften. augusti2Jag upptäckte att det hände mycket positivt på den introverta fronten och gladde mig himla mycket åt det! Samtidigt insåg jag att det fanns en tydlig linje att man särskilde blygsel och introversion, som att blygsel var något dåligt. Det gjorde mig ledsen och därför skrev jag en text om just det. Vill ni läsa det klickar ni på bilden ovan.introverts-blog

Appropå introversion så var det i September jag delade denna finfina lilla serie

Det var också i September som jag ville börja ett nytt fotoprojekt. Ett projekt ni aldrig fick se resultatet av eftersom jag aldrig riktigt blev färdig. Vissa bilder har jag dock visat i olika random inlägg. Men jag tänkte ni skulle få se alla bilder som faktiskt ändå blev! Projektet handlade om att fota positiva ord om att vara den försiktiga, blyga, introverta i fina naturmiljöer. Here it comes: OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 reaktioner på ”Mitt och bloggens år. Augusti & September.”

  1. Relaterar väldigt mycket till artikeln ”blyg – den sämsta personligheten”. Den beskriver alla känslor och situationer som uppstår för en blyg i skolan så himla klockrent. Känns nästan märkligt att få en så tydlig bild av en själv, men samtidigt befriande. Har länge känt mig som en ”alien” i skolan, där jag bara är annorlunda och konstig men det är texter som dessa som fått mig att ändra den bilden av mig själv. Jag är inte ensam om detta och det känns himla bra! jag är stolt över min personlighet – även den tillbakadragna sidan!

    1. Visst är det skönt att inse att man inte är ensam :). Det i sig lättar på skammen mkt. Fint att du börjat se dig annorlunda och mer positivt nu, det gör mig glad! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *