Mitt och bloggens år. Juni & Juli.

Så blev det sommar och de ljusa kvällarna återvände.

JUNI 2012

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInom mig var det dock ganska tungt under juni. Jag började ett nytt jobb och fick en tuff start. Min inspiration försvann och jag kände mig ofta låg och nedstämd. Kände ingen vila som jag brukar göra hemma i Östergötland. När jag minns tillbaka knyter det sig faktiskt i magen. Juni1Såhär skrev jag en kväll när de svåra känslorna gjorde sig påminda.

Men en annan kväll bestämde jag mig för att försöka fokusera på det positiva och då skrev jag ner alla mina talanger. Det blev en brokig, lite underlig men charmig och fin lista! Förutom de ni ser nedan skrev jag också ned dessa: Att planera och dra i saker samt Att åka långt kollektivt. Inlägget finns här.Juni2Det finaste i Juni var att fara upp till Norr och träffa fina vänner och prata, prata, prata om vettiga och bra saker. Och så gick jag på bröllop och det var vackert och himla roligt!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JULI 2012

Juli var definitivt en månad som föll mig bättre i smaken och jag minns mest fina saker. Juli1Detta mindes jag iofs inte att jag skrivit innan jag gick igenom tidigare inlägg men måste erkänna att jag tyckte det var väldigt roligt! Dels för att jag publicerar ett inlägg om min blåsa ^^ men också för att det här med ”That bastard!” är precis min typ av humor ;). OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASedan for jag och David på dagsutflykt till Halle & Hunneberg och vi hade det fantastiskt i den vackra naturen. Efter att haft en period i förhållandet som kanske kan sägas vara sämre hjälpte denna dag oss i rätt riktning igen och jag kände mig lite nyförälskad igen!krönikaEn morgon fick jag ett sms av en vän som tipsade om Linda Skugges fina krönika Alla behöver inte vara likadana. Har ni inte läst den förut tycker jag ni ska passa på att göra det nu. Blyga Myran på facebookBlyga Myran utvidgades och började finnas på facebook! I samma veva började jag skriva om att vara HSP/Starkskör i både blogg och på hemsida. Ett inlägg om just det kan ni läsa här. Och för att hitta till facebook-sidan är det bara att klicka på bilden ovan! OLYMPUS DIGITAL CAMERADen 30:e Juli firade jag och David ett år tillsammans och jag minns att det kändes himla speciellt att ha fått dela hela 365 dagar med denna underbara människa. Vi såg till att pyssla om varandra extra mycket med mys och god mat!umoI slutet på Juli fick jag en väldigt fin hjälp med att göra reklam för min hemsida och det var genom att UMO, Ungdomsmottagningarnas hemsida, gjorde en nyhet om att Blyga Myran fanns! Det där gjorde mig så himla glad och jag minns än hur överlycklig jag var!

3 reaktioner på ”Mitt och bloggens år. Juni & Juli.”

    1. Jaaa men fy :(. Vad hemskt av henne att skriva sådana saker. Och tungt för flickan att få så höga krav på sig, hon måste känna av så tydligt att hon inte får vara som hon är. Dock väldigt bra svar av psykologen!! 🙂 ett av de bättre jag läst. Oxh intressant att läsa alla kommentarer också. Tack för tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *