Mitt och bloggens år. April & Maj.

Jag tänkte att eftersom 2012 håller på att ta slut att vi skulle ta och blicka tillbaka på hur det har sett ut. Bloggen kom till i April och därför börjar vi där.

APRIL 2012

April1Såhär såg alltså det första inlägget ut. Och som rubriken lyder, När drömmar blir verklighet, var det precis så det kändes. Jag hade gått i flera år med en växande längtan efter att få ner mina drömmar på något konkret sätt och genom bloggen, och sedan hemsidan, kunde mina drömmar samlas i ord och nå ut till fler.

Jag minns våren som omtumlande men också som så mycket bättre än våren innan. I januari hade jag flyttat från Umeå och ner till Jönköping. Det var en rörig termin och jag kände inte att jag lärde känna några i min klass särskilt väl. Men det var också massa bra saker som hände. Som att min inspiration låg på högvarv. David träffade min familj för första gången och de fann att de gillade varandra, något som värmde mitt hjärta mycket. Ensamma kvällar chattade jag med underbara vänner och skypeade med min norrländska Ida.

MAJ 2012Maj1
I maj publicerade jag detta underbara citat som jag fortfarande bär med mig i hjärtat och påminner mig om. Jag tycker det är en morot för att jobba ännu mer för att bli min egen vän. För förutom att jag är värd det så är det också mycket mer praktiskt. Gillar man sin person har man alltid någon man gillar vid sin sida, nämligen sig själv. Alltid någon som hejar på och alltid någon som försöker trösta. Det tycker jag är himla fint och något jag vill bli bättre och bättre på. Känns som att jag under detta år också tagit stora steg mot den riktningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADetta är en bild från en park i Jönköping, en av de finaste bilderna jag tagit under detta år, enligt mig.

Maj3 16eI Maj landade också en skön insikt om varför självförtroende inte är något drygt utan faktiskt något fint.

Maj2Men förmodligen var det bästa när jag äntligen kunde lansera hemsidan och få berätta och visa för er alla vad jag hade jobbat med! Tack vare fina fina Hanna som skapat designen och byggt upp sidan kunde den bli verklighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *