Bloggkärlek

GenomskinligIdag tänkte jag ge er alla ett fint tips! Nämligen bloggen Genomskinlig som drivs av en sjuttonårig blyg introvert. Här berättas om livet och tankar om hur det är att leva ur en introverts perspektiv. Bloggerskan är också väldigt duktig på att fotografera och därför finns det vackra bilder att kika på.

Härom dagen skrev hon ett väldigt bra inlägg om fördelar och nackdelar med att vara den försiktiga, det tycker jag verkligen ni ska läsa! Vi behöver all uppmuntran och det kan även vara oerhört skönt att läsa om att andra också upplever de svåra sakerna, för då påminns man om att man inte är ensam. Klicka på bilden för att komma till bloggen och klicka här för att komma till det aktuella inlägget.

2 reaktioner på ”Bloggkärlek”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *