Första gången…

20121214_132601Vackra Vättern förra veckan <3

Igår kväll var jag oerhört trött så jag bäddade ner mig redan vid 20 och läste bok tills klockan slog 22. Tyvärr hade jag tydligen hunnit bli pigg vid det laget så att somna var helt omöjligt. Jag tror jag somnade kring 03 för att sedan vakna vid 05 och 08. Tog mig upp vid 11 och är nu väldigt trött. Men detta är egentligen helt oväsentligt. För vet ni?!

Detta var första gången på över ett halvår som jag inte låg och panikkliade mig under natten!!! Det kliade visserligen några stunder men inte alls sådär som det brukar vara och inte alls så länge! Jag kunde knappt tro att det var sant och låg och kände efter ordentligt. Men även när jag kliade så lade sig klådan ganska snart efteråt, inte som tidigare när rivandet lett till än mer klåda över hela ryggen för att sedan fortsätta förflytta sig. H E L T   O T R O L I G T!!

Nu är jag inte den som vågar hoppas för mycket men skulle jag fortsätta få ha kli-fria nätter vore det världens bästa julklapp. Och det allra bästa är väl att om detta fortsätter så vet jag också vad som orsakat klådan. Det ska jag berätta för er vad det är ifall det visar sig vara så :). Först vill jag bara utreda detta ordentligt.

Detta tillsammans med de fina kommentarer jag fått det sista värmer mig och gör mig gladare än på länge. Tack till er mina läsare, ni är fantastiska :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *