Uppmuntran till den introverta och blyga

petra!Idag är det fredag och då ska man unna sig lite extra tycker jag. Därför tänkte jag bjuda på en peppande text som ni kan gotta er med :). Min fina vän Petra som driver den mysiga och ypperliga bloggen petracaroline har nämligen skrivit en väldigt bra text som jag vill dela med er! Eftersom Petra studerar engelska, bland annat, just nu så är texten på engelska (dock lätt att förstå :)). I denna intressanta text argumenterar hon för oss introverta och blyga. Mer specifikt argumenterar hon för att man i skolan borde bemöta dessa elever på ett bättre sätt och på så vis bygga en större trygghet i dessa personer.

Viktigt och peppande tycker jag! Läs vettja!

2 reaktioner på ”Uppmuntran till den introverta och blyga”

  1. <3 Tack för ditt fina inlägg och för att du väljer att sprida mina ord, goa Helena! <3 Tillsammans gör vi skillnad!

    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *