När allt skaver

Just nu mår jag inte alls bra. Senast jag var på denna låga energinivå måste varit i somras när jag krisade en period. Efter att ha haft mer eller mindre intensiv klåda över hela kroppen sedan 6-7 månader är det som att jag nu inte orkar mer. Jag har ändå varit duktig på att hålla modet uppe, att det snart blir bättre. Men just nu känns faktiskt allt piss. Det är som att jag nått en punkt där det inte går att tänka positivt längre. All energi är bara slut.

Men för att inte gå ner mig helt vill jag här och nu försöka skriva ner det som ändå förgyller min vardag. För samlar jag dem hoppas jag att jag inser att saker inte är sådär pissiga som de känns just nu. Och även om jag inte inser det idag kanske jag åtminstone inser det imorgon eller någon annan dag när jag läser igenom detta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASnart är det jul! Jag gillar det mesta med denna högtid. Pepparkaksdegar som snabbt minskar på sin plats i kylskåpet, knarrande vit snö, mysbelysningen som sätts upp, brasor i öppna spisen, levande ljus överallt, fotbad för kalla fötter efter kalla äventyr utomhus och kanske framförallt ledigheten och att få tid att umgås med sina favoritmänniskor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag har väldigt många människor jag håller kär och som jag vet håller mig kär tillbaka. Mina föräldrar ställer alltid alltid alltid upp för mig och för dem finns det en lösning på nästan allt. Jag har en partner som älskar mig och delar mina framtidsdrömmar.Som får mig och skratta, har ett leende som får det att pirra i magen och som är världens mysigaste att krama och pussa på. Dessutom har jag vänskapsrelationer där både flum, äventyr och djupa samtal får rum<3.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag har redan kommit en bit med mina drömmar om att hjälpa blygisar att se att de också är fina och behövs. Kommentarer och mail jag får som bekräftar att mina ord fått betydelse för någon annan så att den kunnat se sig själv på ett mer positivt sätt betyder så himla mycket för mig. Det blir varmt i magen och jag känner att det är just precis detta jag vill och ska hålla på med.

2 reaktioner på ”När allt skaver”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *