Lunch med stålmannen och En dåre fri

Idag har varit en ganska förträfflig torsdag. Den började med sovmorgon för att fortsätta med en uppfriskande och vacker cykeltur längs vättern. Cykeln och jag tog oss till Jönköpings centrala delar för att jag skulle äta lunch och prata med folk på Frälsningsarmen.

Det blev en trevlig stund med ärtsoppa och hjärtliga människor. Faktum är att jag till och med träffade Stålmannen! Dock såg han inte riktigt ut som väntat… Han hade en Hv71-tröja och var väl över 60 ^^. Varför jag kallar honom stålmannen är för att han skulle spela just stålis i en teateruppsättning och jag minns inte hans riktiga namn (skämmes ;)). Dessutom kallade han sig själv för Stålmannen så då blev det det han fick heta!

Just nu sitter jag på bussen mot väst. Min fina fyller år imorgon så det ska bli roligt att fira! Jag har några överraskningar på lager :). För att roa mig under denna resa läser jag En dåre fri av Beate Grimsrud. Den handlar om Eli som hör röster i huvudet, väldigt bra hittills! Kan berätta mer när jag läst klart den :).

Önskar er alla en fin kväll, det ska jag ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *