Fredag

Idag tog jag mig till skolan fastän jag inte alls hade energi imorse. Det kändes som en stor vinst och jag har peppat mig själv hela dagen för det. Känns så himla skönt att ha varit iväg och lärt mig saker, träffat folk och rört på kroppen! Då känns det som att jag så mycket mer tillåter mig själv att njuta av en ledig fredagskväll :).

Och vet ni, idag ska jag resa hem – igen! Jag reser hela tiden. Lever på tre olika ställen känns det som. Bor och studerar här i Jönköping, åker så ofta som möjligt åt väst och kärleken och när tillfälle ges far jag till Östergötland och familjen. Denna helg ska jag i alla fall hem och umgås särskilt med lillebror som beger sig till Kongo om mindre än en vecka och stannar därnere i fem månader (galenskaper!). Sen kommer min syster också hem så det blir jättefint att få tid med dem. Det är något speciellt med det huset vi växt upp i. Varmt och… hemma :).

Vad ska ni göra i helgen?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *