Veckans utmaning v43 – 2012

Denna vecka tänkte jag att vi ska utmana oss med att prata med någon vi inte brukar prata med. Det kan både vara läskigt men också väldigt givande att språkas med folk man inte vet så mycket om. Kanske märker man att man fungerar mycket bättre ihop än man trodde? Om inte så har vi åtminstone prövat och dessutom övat oss i att vara sociala och att våga. Själv ska jag ta tillfället i akt att prata med någon i klassen som jag inte känner så väl :).

Hur gick förra veckans utmaning för er, att le mot en främling? Berätta gärna om ni gjorde den och hur den gick! Jag tyckte själv det var lite svårt för att jag tog tag i utmaningen en dag jag  var låg på energi. Då blir det lite jobbigare att möta världen och främmande människor med ett leende. Men jag fokuserade på personer som såg snälla ut och fick just leenden tillbaka, det var fint! Då fick jag till och med lite energi. Hoppas ni också fick det.

 

2 reaktioner på ”Veckans utmaning v43 – 2012”

 1. Jag är kvar lite i förra veckans utmaning, så jag tränar på att se folk i ögonen och le! Just nu påminner jag mig själv lite extra när jag handlar något, och passar på att le mot personen i kassan. Jag vet inte om det är rätt (fast tror inte att det kan vara fel, heller 😉 ), men de är i alla fall okända för mig… ^^

  Jag har tänkt att jag ska ta tag i den här veckans utmaning med, och det bör inte vara så svårt… Väl? Har ju flera kollegor som verkar trevliga men som jag inte pratat så mycket med än. Men, det är jobbigt att vara blyg, jag blir lite tafatt och försiktig, det är svårt att utmana sig. Dock inte omöjligt! Heja på mig lite, så hejar jag tillbaka!

  Ha allt gott! Kram!

  1. Jag tycker det är bra att du fortsätter med förra veckans utmaning, och att le mot de i affären och i kassan är väl ett ypperligt tillfälle att öva på! 🙂

   Jag tror du kommer greja denna utmaning också, särskilt som kollegorna verkar trevliga. Kom ihåg att du är en väldigt intressant person som har mycket att komma med! Blygseln kan absolut vara jobbig när man blir sådär obekväm, man vill mest bara fly och slippa. Men samtidigt så är man bara modig när man är just rädd/nervös för något :).

   Jag hejar på dig!!
   Ta hand om dig, Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *