Bioresonans – Första behandlingen

Idag var jag alltså och gjorde min första bioresonansbehandling! Det var minst sagt mycket information så jag hoppas jag kan få ner någorlunda vettigt hur allt gick till.

När jag kom dit fick jag komma in i ett mindre rum med en säng och en apparat bredvid som såg ut som den på bilden ovan. Jag fick ta av mig skor och strumpor och lägga mig tillrätta i sängen, nästan farligt skönt! Hon som behandlade mig var väldigt trevlig om än ganska stressad för att hinna med allt (de har ett oerhört stor tryck på denna behandling just nu eftersom de är nyöppnade och det är massor som vill testa).

Behandlingen idag gick ut på att kolla över vad jag var allergisk mot. Det gjordes genom att jag fick hålla i en guldfärgad cylinder i ena handen (syns också på bilden) samtidigt som hon mätte mina reaktioner på olika ämnen med en annan grejamoj… (Har svårt att förklara som ni märker :)). Det som kom fram var att jag var allergisk och reagerade på ganska många ämnen. Både spannmål som vete och råg samt mjölk.

Jag fick som råd att börja ta bort mjölkprodukterna och byta ut dem mot ex sojaprodukter. Så det blir mitt första steg. Ska även försöka äta mer glutenfri pasta och variera med ris och potatis. Hon pratade även om att jag kanske borde fundera på att få i mig mer protein genom att äta kött. Hennes förslag var att inte äta det så ofta och att köpa ekologiskt och närproducerat. Har själv sagt tidigare att jag kan tänka mig äta bra kött men skippat det eftersom jag inte saknar kött och eftersom det känns smidigare att inte äta något. Det är viktigt att jag mår bra, men inte på bekostnad på någon annan varelse. Därför skulle ekologiskt och närproducerat vara det enda jag kan tänka mig och helst inte för ofta heller, kanske en gång i veckan. Får helt enkelt fundera på saken.

På grund av att de har mycket tryck just nu var det svårt att börja den ”riktiga” behandlingen på direkten men jag har fått boka 5 tillfällen med start den 13:e November. Så då drar det igång! Det är då man ska behandla mig för alla mina allergier och försöka ställa om mina reaktioner i kroppen så att den inte tror att exempelvis vete är något farligt. Men redan nu kommer jag börja ställa om min kost för att få bästa möjliga effekt :).

Jag lär berätta mer om hur det går med behandlingen och kostomställningen och om jag märker någon skillnad! Jag hoppas och tror på detta. Håll gärna era tummar ni med!

4 reaktioner på ”Bioresonans – Första behandlingen”

    1. Åh, vad spännande! Vad behandlas du för? 🙂 Jag börjar min behandling på riktigt den 13:e November så efter det lär jag skriva mer om hur det går! Berätta gärna du också hur det går för dig :). /Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *