Paket på posten

Idag har varit en riktigt låg och jobbig dag. Kom tillbaka till Jönköping igår och det är alltid lite jobbigt att byta vårt varma hus hemma mot en tom lägenhet. Sen kliade det så himla mycket inatt att det tog lång tid att somna för att sedan vakna av klådan vid femsnåret. Under dagen har energin varit väldigt låg och jag har känt mig fulast i världen med mina eksem.

Det som räddat min dag var att hämta ut ett paket på posten från min kära fina vän Lina<3

 

Hon är en hejare på att göra egna kort och detta är nog min favorit hittills!

Dessutom känner hon väl till min svaghet för dessa goda 🙂

Nu tänker jag sitta och mysa framför tvn och ta hand om mig själv med god mat och choklad. Hoppas på mer energi imorgon!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *