Blicka framåt

Ibland när jag fastnar i det negativa får jag rycka tag i mig själv och se saker ur ett större perspektiv. Just idag gör jag det genom att blicka framåt. För jag har jättemycket roligt att se fram emot denna vecka. Detta är min kommande vecka i listform:

Onsdag
Skola från 10-15
Smita tidigare från sista föreläsningen och hoppa på tåget vid 14.33
Runt 16 vara i Värnamo och lyssna på UnderbaraClara om digitalt entreprenörskap! Hoppas och tror på massa ny inspiration :).

Torsdag
Fara på min första analys på Bioresonans-behandling (!) Då ska jag få reda på vad jag är allergisk mot och vad det är behandlingen kommer rikta sig mot. Är verkligen förväntansfull!
Äta lunch på Frälsningsarmén

Fredag
Skola från 10-15
Runt 15 fara mot Göteborg och min fina Siri (Någon gång ska jag berätta hur vår vänskap började, det är väldigt speciellt. Just nu är jag så himla glad att hon bor i Götet efter att ha varit ute och rest himla mycket :))
På kvällen fara vidare mot David och pussa på honom<3

Lördag
Umgås med David och katten, njuta av ledigheten!
På kvällen krama om mina fina Lina och Carro 🙂

Söndag
Hänga med L & C och fira att jag och Carro fyllt år! Ta igen all tid ifrån varandra och skratta såsom man bara kan med dessa två.
Gruppchatt 🙂

Det kommer bli intensivt de kommande dagarna. Men himla himla roligt. Och då känns klumpen i magen och de negativa tankebanorna lite mer likt en fis i rymden. Inte riktigt, men ändå lite åt det hållet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *