Ny kategori: Veckans utmaning!

God måndag på er kära läsare! Idag tänkte jag introducera en ny kategori till bloggen som heter: Veckans utmaning. Under mina och Linnéas gruppchattar använder vi oss av en punkt som heter just Veckans utmaning där deltagarna får anta en social utmaning för veckan och sedan berätta hur det har gått på nästkommande möte. Jag tycker det är väldigt roligt att få höra hur deltagarna utvecklas och hur glada och nöjda de blir när de klarat den! Dessutom tror jag att det är en bra grej för många att anta en specifik utmaning varje vecka eftersom det annars lätt faller bort. Så är det åtminstone för mig.

För att göra det hela lite mer kreativt och inspirerande har jag valt att fota utmaningen! Så här kommer den allra första:

Jag vill försöka börja enkelt så att vi känner att detta är något vi klarar så att man får en boost :). Känner du som läser att de utmaningar jag skriver som förslag är alldeles för läskiga kan man alltid göra sin egen eller modifiera min så att den passar en själv. Exempelvis, om man tycker det är jätteobehagligt att le mot en främling så kan man göra om utmaningen till att le mot någon som känns mindre farlig :). Utmaningarna ska inte vara på tok för svåra utan snarare vara nervpirrande men ändå överkomliga.

Min tanke är att det är lättare att göra utmaningar när man vet att andra utmanar sig själva också. Därför kommer jag alltid göra veckans utmaning som jag publicerar här, för att de som vill haka på ska känna att man aldrig är ensam :). Det vore väldigt roligt om ni berättar hur utmaningarna går i kommentarsfältet!

Med dessa ord önskar jag er Lycka till! <3

 

2 reaktioner på ”Ny kategori: Veckans utmaning!”

 1. Att le mot främlingar är oftast ingen stor utmaning för mig. Men idag gjorde jag en annan grej.
  Läser på universitet och idag var dagen då vi skulle redovisa en uppgift. 15-20 minuter. Ensamma.
  Jag sov nästan ingenting inatt, kunde inte äta någon frukost och strax innan det var dags för mig kändes det som att jag skulle svimma.
  Men jag gick fram, jag satt visserligen ner, men jag pratade i en kvart och jag varken svimmade eller började gråta.
  Det var min utmaning den här veckan och jag klarade det, och jag är så stolt över mig själv.
  Ville bara dela med mig till någon som förstår hur jag känner.

  1. Åh, vad glad jag blir för att du delar detta Sara, sitter och ler! Så himla modigt av dig, du ska vara superstolt, Vet precis hur nervös man kan vara innan och vad underbart det är att klara av det. Nu får du se till att belöna och berömma dig själv ordentligt! HEJA DIG!! 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *