MIN DAG!

Javisst, idag är det min dag, för idag fyller jag 23 år! Jag har blivit sjungen för tre gånger både via telefon, live och i textform – blir glad av sånt :). Just nu sitter jag på bussen som ska ta mig hem till min fina familj<3. Det blir ingen tårta men dock curry/kikärtsgryta (så gott!) samt kladdkaka.

Jag mår bättre än på länge idag och inte blir det sämre med en utsikt som denna:

Dessutom vill jag tipsa om ett litet klipp som finns på SVTplay om teatern Det blyga hjärtat som jag berättat om tidigare. Tittar gör ni här!

Önskar er alla en fin dag<3

/Glad 23-åring 🙂

 

6 reaktioner på ”MIN DAG!”

  1. Grattis syrran! Får gratta dig lite mer när jag kommer hem imorgon, men nu kan jag passa på att tacka för en fin blogg också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *