Klämmor och Clementiner

Idag är det återigen übervacker höst<3 här i Småland. Jag var tvungen att ta mig ut på en liten minifotorunda och passade då på att köpa lite clementiner. De är så sjuktligt goda nu! Älskar sura clemmisar och det var det jag fick också! Efter min runda upptäckte jag en ganska komisk sak. Eftersom jag inte hittar mina toffsar (de rymmer alltid -.-) så använder jag just nu den rosa klämman på bilden ovan att sätta upp håret med när jag ska smörja in hals och ansikte. Den hade jag tydligen glömt att ta ur på min promenad, haha! Undrar om jag inspirerat eller skrämt något ;). Hoppas lite på båda faktiskt!

Här kommer en liten mindre bildbomb från dagen. Vackert vackert så jag snart blir tokig.

 

4 reaktioner på ”Klämmor och Clementiner”

  1. Hihi, har inte testat dem som hårklämmor, men det var ju ett alternativt sätt att använda dem på! ^^
    Jättevackra bilder du tagit, underbara färger, ljuset och motiven! Toppen jobbat!
    Allt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *